Cosmopolite

En av Norges mest spennende scener gir et vell av muligheter; konserter, musicals, revyer, kongresser, foredrag, kick-off, jubileer... Kort sagt, alle arrangementer som trenger scene.

En unik sal i et av Oslos flotteste bygg med kulturhistorie tilbake fra 1928. Lokalet, som opprinnelig ble bygget som en kino, har opp gjennom årene huset mange av verdens største artister. Angelique Kidjo, Marcus Miller, Steve Gadd, Tinariwen, Richard Bona, Raphael Saadiq, Ron Carter og Mulatu Asteke, for å nevne noen.

Cosmopolite består av hovedsal med et stort galleri og har en maksimum kapasitet på 700 personer (umøblert). Stoler for inntil 500 sitteplasser er tilgjengelig Vi har alle rettigheter. Salen har fast video/dataprojektor med stort widescreen lerret, trådløse mikrofoner og nødvendig AV-teknikk. Det er eget PA og lysrigg i salen.

Lokalet egner seg også ypperlig for stående bespisning fra 150 til 400 personer, og vi gjennomfører formelle (eller uformelle) middager for grupper
fra 80 til 150 personer. Lokalene rommer også garderober, billettluke og toaletter, samt et flott inngangsparti gjennom Soria Morias spektakulære fasade.

  • Maksimal publikumskapasitet: 700
  • Sitteplasser ca: 500(Redusert publikumskapasitet)
  • Antall barer: 3

Belleville

Belleville er vår klubbscene som er integrert med Cosmopolite via lang gang og ned til inngangspartiet. Lokalene har en meget bra scene med gode siktlinjer og passer bedre til mindre arrangementer. Det er eget PA og lysrigg i salen. Lokalet har en maksimum kapasitet på 200 personer (umøblert) Stoler for inntil 110 sitteplasser er tilgjengelig

Sidegangen mellom Cosmopolite og Belleville har egen bar og kan romme mottakelser, stander ol.

  • Maksimal publikumskapasitet: 200
  • Sitteplasser ca: 110 (Redusert publikumskapasitet)
  • Antall barer: 1 plus ekstra bar i korridoren

Forespørsel om leie

Scene

   

 

Fyll ut skjema så nøyaktig som mulig så kommer vi rakt tilbake til deg med et godt tilbud.